Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez és a felhasználói élmény javításához. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk. Adatvédelmi tájékoztató
Menü

Munkavédelmi kesztyűk, védőkesztyűk - bőr, mártott, szerelő, hegesztő

Legyen az bőr, mártott, hegesztő, egyszer használatos, saválló, csúszásbiztos védőkesztyű vagy munkavédelmi kesztyű nálunk biztosan megtalálja az Önnek legideálisabb darabot, méghozzá alacsony áron!

Kiemelt figyelmet fordítottunk a minőségi mechanikai védőkesztyű kínálatunk összeállítására, melyben olyan termékek kaptak helyet melyek élettartama sokszorosa a hagyományos munkáskesztyűk élettartamának. Orvosi, egészségügyi, fodrász, kozmetikus, egyéb szépségipari területekre alacsony áron kínálunk egyszer használatos, eldobható kesztyűket. Kifejezetten munkavédelmi célokra nagy teherbírású bőr, marhabőr kesztyűk széles választékát kínáljuk. A hasítékbőr kesztyűk munkás, rakodó feladatok ellátásához, míg a tenyérfoltos kesztyűk nagyobb igénybevételhez lettek tervezve, de bőr kesztyűink között akár finom szerelőkesztyűket is talál. Az igénybevételeknek megfelelő hegesztőkesztyűket is forgalmazunk, legyen az AWI vagy fogyóelektródás hegesztés, biztosan megtalálja a legideálisabb darabot. Mártott kesztyű kínálatunkban igen népszerűek a kiváló ár / érték arányú szerelőkesztyűk és csúszásbiztos kesztyűk.

Kiemelt kategóriák


Rendezés:

Keresés