Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez és a felhasználói élmény javításához. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk. Adatvédelmi tájékoztató
Menü
Ön itt jár: > >

Méretcsere

Megérkezett a megrendelt termék de nem lett jó a méret?

Méretcsere szolgáltatásunkat pont az ilyen helyzetek megoldására hoztuk létre. A cserefolyamat egyszerű és kényelmes, nem kell a postahivatalba mennie, csak egy rövid e-mail üzenet megírására van szükség és a cserélni kívánt termék visszacsomagolására.

Hogyan tudja igénybe venni méretcsere szolgáltatásunkat?

Írjon nekünk egy üzenetet az info@munkavedelem-net.hu e-mail címre, amiben feltünteti a rendelés azonosítóját, a cserélni kívánt termék nevét, cikkszámát és azt, hogy milyen méretről, mekkorára szeretné kérni a cserét.

Ezt követően kollégáink beazonosítják a rendelését, majd raktárkészlettől függően a lehető legrövidebb időn belül indítjuk Önnek a cserecsomagot. A csomag kézbesítésekor a futárszolgálat elhozza a nem megfelelő méretű terméket, így azzal teendője nem lesz.

A méretcsere szolgáltatás díja 2500 Ft

melynek díját kézbesítéskor a futárnál tudja rendezni, készpénzzel vagy bankkártyával. A szolgáltatás díja egyszeri csomagcserét foglal magában.

Vagy válassza rendelése mellé 1000 Ft-os kedvezményes áron

Rendelés leadásakor (a fizetés oldalon) lehetősége van előre, kedvezményes áron igényelni méretcsere szolgáltatást, így nem gond, ha elsőre nem sikerül megfelelő méretet választani. A szolgáltatás díja egyszeri csomagcserét foglal magában.

Keresés