Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez és a felhasználói élmény javításához. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk. Adatvédelmi tájékoztató
Menü

Lábbeli méretek

A táblázatban szereplő méretek, csak tájékoztató jellegűek. A lábbeli kialakításától és talpszerkezetétől függően a méretek változhatnak. Orrmerevítővel ellátott cipők esetében fontos, hogy a lábtér szűkebb lehet, ezért célszerű a nagyobb méretet választani.

Érdemes továbbá azt is figyelembe venni, hogy munkavégzés közben a láb megdagad, jobban szétterül, ezért fontos, hogy ne csak 1-2 milliméterrel legyen nagyobb az adott lábbeli. Ha Önnek 26.9 cm hosszú a talpa - szabályosan mérve: testsúlyt ráhelyezve, tehát ráállt mérés közben és zokniban mérte, hiszen az is 1-1 mm pluszt jelent - , akkor értelemszerűen nem érdemes 41-es méretet választani ami csupán 1 milliméterrel hosszabb az Ön lábánál. Ha első próbára nem is lesz észrevehető, hosszú távon biztosan kényelmetlen lesz.

Keresés