Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez és a felhasználói élmény javításához. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk. Adatvédelmi tájékoztató
Menü

Hogyan növelheti munkavédelmi szandáljának élettartamát?

Hogyan növelheti munkavédelmi szandáljának élettartamát? Az általunk forgalmazott munkavédelmi szandálok a legkiválóbb anyagokból készülnek, kényelmesek, és nem utolsó sorban időtállóak. Azonban néhány praktikus dolog betartásával tovább növelheti munkavédelmi szandáljának élettartamát!

Mindenekelőtt fontos, hogy mindig az adott munkakörülményeknek megfelelő védőcipőt válassza ki!  Munkavédelmi szandál választékunkban megtalálhatók a kapli nélküli változatok mellett, acél orrmerevítős, és acél talplemezes típusok is, amelyek megfelelő védettséget biztosítanak Önnek munkavégzése során.

Használat után tisztítsa meg a munkavédelmi szandált ! A csúszásgátlás hosszútávon fenntartható, ha a talpról letisztítja a szennyeződéseket. Ehhez kefét vagy gumitömlőt érdemes használni. A bőrből készült szandált rendszeresen kezelje le cipőápoló szerrel, ezzel elkerülheti a bőr kiszáradását és berepedezését.

Ha időtálló és minőségi munkavédelmi szandálra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Tartalomhoz tartozó címkék: munkavédelem cikk

Keresés