Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez és a felhasználói élmény javításához. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk. Adatvédelmi tájékoztató
Menü

Anyagtípusok

OutDry védőréteg:
A vízálló, légáteresztő OutDry védőréteg közvetlenül a lábbeli belső felületéhez illeszkedik. A hagyományos TEX réteg átereszti a vizet, így az a cipőszár valamint a következő réteg közé szorul, ezáltal a lábbeli súlyát növeli. A modern OutDry ® technológia nem ereszti át a vizet, ezáltal a cipő súlya nem nő meg és az Ön lába teljesen száraz marad!
Vibram talp:
A VibramTM világelső a magas színvonalú gumitalpak előállítása terén. Több mint 70 éve, a márkánkat reprezentáló logó, a híres sárga nyolcszög egyenértékű a minőség, teljesítőképesség és biztonság, innováció és kivitelezés fogalmával. A VibramTM cipőtalpakat a rendkívül magas szintű kényelem és tartósság jellemzi.
Thinsulate:
A Thinsulate egy modern hőszigetelő anyag, a 3M gyártmánya. A Thinsulate magas szintű szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik, így a cipő hőtartása kétszer olyan hatékony, mint más gyártók szigetelő bevonatainak használata esetén. Mindez egy különleges mikroszálnak köszönhető, ami tökéletes hőszigetelő tulajdonságokkal bíró mikroszkopikus levegő buborékokat formál, melyek nincsenek nyomásnak kitéve a lábbeli használata során. A Thinsulate® használata ideális magas nedvességtartalom esetén is. Megfelelő hidrofób tulajdonságokkal rendelkezik – szemben más hasonló anyaggal - a Thinsulate a nedvességtartalom mindössze 1%-át nyeli el anélkül, hogy a hővédő jellegét elveszítené.
Cordura:
A Cordura™ egy közismerten magas kategóriájú bevonat, amit lábbelik és ruházat készítése során használnak. A Cordura™ egy nejlonból készített anyag, ami teljes mértékben ellenálló mindenféle mechanikai roncsolódással szemben (leválás, szakadás, vágás), Maximális védelmet nyújt a felhasználók számára. A könnyed súly, magas légáteresztő képesség és az egyszerű tisztíthatóság a további előnyei ennek a modern bevonatnak - ha az anyagot nedvesség éri, rövid időn belül megszárad.
 
Mikroszálas bőr:
A mikroszálas bőr a legmagasabb minőségű szintetikus bőr, egy csúcstechnológiás bőrtermék. Valódi bőr, a legfinomabb mikroszál és magas minőségű poliuretán gyanta felhasználásával készül, 3 dimenziós szövéssel, tűlyukasztás nélküli technológiával. Sok tulajdonsága miatt a természetes bőrhöz hasonló, azonban jobb fizikai és kémiai teljesítménnyel rendelkezik, emiatt széles körben népszerű szerte a világon. A tökéletes teljesítménye miatt a mikroszálas bőr mára a valódi bőr optimális alternatívájává vált.
Milyen tulajdonságokkal rendelkezik a mikroszálas bőr?
  • A mikroszálas bőr esetében jobb felületi hatás érhető el, mint a valódi bőrnél.
  • Szakadás – és kopásállóság jellemzi, szakítószilárdsága jobb, mint a valódi bőré, fagyálló, saválló, színét hosszú ideig megőrzi.
  • Könnyű, puha, jó légáteresztő, sima tapintású, és kopásmentes felületű.
  • Antibakteriális, penész, molyálló, allergénanyag-mentes.
  • Hidrofob impregnálás

Keresés