Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez és a felhasználói élmény javításához. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk. Adatvédelmi tájékoztató
Menü

A kiválasztás szempontjai – munkavédelmi cipő

A kiválasztás szempontjai – munkavédelmi cipő

A munkavédelmi cipők kiválasztásánál, csak úgy, mint a hétköznapokon hordott lábbeliknél, több szempontot érdemes fontolóra venni. Ezek között természetesen elsődleges, hogy magának a védelmi funkciónak eleget tudjon tenni, de emellett számos más tulajdonságot is meg kell vizsgálni.

  • A munkavédelmi cipők egy része csak akkor kerül használatba, amikor konkrétan fennáll a balesetveszély esélye. Ennek ellenére is, szükség van arra, hogy a lábbeli akár a teljes munkaidő alatt viselhető legyen, tehát figyelni kell a kényelmi funkcióra is.
  • A jó munkavédelmi cipő a használója bokáját is tartja, a magassága is megfelelő, hiszen ez által biztosabb lesz a járás és kevesebb a baleset.
  • A talpbetét esetében előnyös, ha az kivehető és mosható, hiszen sokszor teljesen zárt cipőkről beszélünk. A gombásodás elkerülése érdekében a talpbetét anyagát is érdemes megvizsgálni.

Szeretne rögtön beszerezni egy remek munkavédelmi cipőt, amely megfelel minden elvárásának? Nézzen körül webáruházunk óriási kínálatában!

Tartalomhoz tartozó címkék: munkavédelem cikk

Keresés